Leer (online) ondernemen, zodat jouw bedrijf vanuit je hart stroomt

Mijn eerste bedrijf “Happy Single Moms” werd binnen één jaar het grootste online platform voor alleenstaande moeders. Ik bouwde aan een Community van tienduizenden moeders, 50.000 mensen bezochten iedere maand de website, ik had een mailinglijst van 10.000’en vrouwen en stond ik bijna iedere maand wel ergens in de media. 

In 2016 startte ik mijn bedrijf in Business Coaching. Dit bedrijf is vanaf dag 1 winstgevend en in mijn eerste jaar behaalde ik bijna een omzet van 1 ton. Toen wist ik het, ondernemen kun je leren. Het gaat erom dat je de juiste tools inzet en die op een goede manier gebruikt. En niet zomaar gebruikt, maar op een manier die dichtbij je hart ligt.  Eerst stil staan bij wat je zelf echt wilt en vervolgens kijken welke tools hier goed bij passen.

 

Mijn jarenlange ervaring zit in deze Academy. Al mijn kennis, mijn inzichten, mijn lessen en vooral mijn successen. Zodat jij het allerbeste leert!

Dank je wel voor alle inzichten!

“Ik dacht wat bij te leren over mijn community building, maar een uurtje later had ik vooral veel geleerd voor mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk. Daarom, dank je wel om zo’n prachtig inspirerend licht te zijn voor anderen, om je verhalen te delen en zoveel meer te geven dan ik me kon voorstellen toen ik me inschreef voor je training. Dank je wel Myra…vooral…om wie je bent! Je bent een prachtvrouw!”

Christel Vermeylen

Startende ondernemer

Je bent op zoek naar een fijne manier van ondernemen. Een manier waarbij het natuurlijk stroomt. 

M

Je trekt onvoldoende klanten aan

M

De klanten die je aantrekt, zijn vaak niet de klanten met wie je het liefste werkt

M

Je werkt met verschillende doelgroepen en je weet eigenlijk ook niet goed hoe je een goede doelgroep formuleert

M

Je doet wel wat op Facebook, maar je haalt hier geen of maar weinig klanten uit

M

Op de berichten die je plaatst op Social Media wordt weinig gereageerd

M

Je bent niet zo zichtbaar als je zou willen zijn

M

Je probeert online wel wat dingetjes maar het slaat niet echt aan

M

Eigenlijk ben je 'maar wat aan het doen'

M

Je knoopt de eindjes aan elkaar om het iedere maand financieel rond te krijgen

M

Je weet eigenlijk gewoon niet waar je moet beginnen en hoe je het aan moet pakken... Online ondernemen? Hoe doe je dat eigenlijk?

“Het is normaal om als startende ondernemers de eerste 3 jaar nog geen goede omzet te halen. ONZIN! Wanneer je weet hoe je onderneemt, kun je zelfs in het eerste jaar van je onderneming winstgevend zijn.”

Je verlangt zo naar….

N

MEER KLANTEN, zodat je aan het einde van de maand rust hebt en je bezig houdt met wat je zo leuk vindt om te doen; jouw vak

N

EEN DOELGROEP DIE BIJ JE PAST en die je automatisch aantrekt, zodat je energie krijgt van iedere klant met wie je werkt

N

MEER TIJD STEKEN IN JE VAK dan met de struggles die je nu voelt van het ondernemen, zodat je doet wat je écht leuk vindt en waar je goed in bent

N

EEN BETROKKEN FACEBOOKCOMMUNITY zodat je hier klanten uithaalt en het je energie oplevert in plaats van kost

N

ZICHTBAAR ZIJN VANUIT JE HART, zodat klanten jouw gemakkelijk vinden en jij goed verdient

N

LEVENS POSITIEF BEÏNVLOEDEN, zodat jij de wereld een beetje mooier maakt met het mooie werk wat je doet

N

MARKETING TOOLS WETEN TE GEBRUIKEN, zodat je weet waar je moet beginnen met online ondernemen en het rustiger wordt in je hoofd

N

MEER OMZET, zodat je krijgt waar je heel erg naar verlangt: rust, vrijheid en vooral heel veel plezier

Ik leer je alles in de Online Academy

Voor jou heb ik de Online Academy ontwikkeld, zodat jij op een laagdrempelige manier álle informatie en kennis krijgt, die je als ondernemer nodig hebt om winstgevend te ondernemen vanuit je hart. Het is een omgeving waar je toegang krijgt tot meer dan 55 waardevolle trainingsvideo’s, handige en praktische werkboeken, Masterclasses en Q&A’s. Natuurlijk is er ook een geheime Facebook Pagina waar jij kunt sparren met andere ondernemers.

Wat anderen zeggen over de Academy

Mirelle Valentijn

De combinatie van online training, live dagen en persoonlijke begeleiding is heel compleet. Myra is een liefdevolle coach met verstand van zaken. In de persoonlijke begeleiding weet ze perfect de vinger op de zere plek te leggen en helpt ze je verder. 

De Academy is precies wat ik nodig had om verdere stappen te kunnen zetten met mijn bedrijf en ik weet dat er meer vrouwen zijn zoals ik.

Ik ben zo enthousiast en dankbaar dat ik dit wel moet delen. Als jij een succesvol bedrijf vanuit je hart wilt, dan is dit programma van Myra echt een aanrader!”

Christine Hemel

“Myra is een inspirerende & betrokken coach. Naast werken aan mijn bedrijf hebben we gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Door haar warme persoonlijkheid voelde ik me veilig en kon ik me open stellen. Hierdoor konden we snel tot de kern komen. Mijn blokkades en angsten werden aangepakt. Doordat Myra vragen stelde, me liefdevol confronteerde en eerlijk een spiegel voorhield, ontdekte ik waar ik tegenaan loop en wat mijn beperkende gedachtes zijn. Last but not least is ze is een hele prettige coach om mee samen te werken en door gecoacht te worden.”

Dina van Dijk

Toen ik in contact kwam met Myra’s programma’s en coaching, wist ik direct dat zij mij kon helpen om me op persoonlijk en zakelijk vlak te laten groeien. Myra is warm, intelligent, kritisch, intuïtief en stelt precies de goede vragen. 

Door haar geweldige begeleiding heeft ze me stap voor stap geholpen om de angst die ik had, en die veel van ons hebben, rondom zichtbaarheid te doorbreken. Dit doet ze door haar grote expertise te koppelen aan gevoel en intuïtie. Zichtbaar zijn is nu niet eng meer, omdat ik weet dat ik kan vertrouwen op mijn missie, keuzes en uitvoering. Ik voel me nu heerlijk ontspannen, krachtig en gefocust in mijn werk.”

Esmee Aarbodem

Online Academy

In de Online Academy krijg je vanaf de eerste dag toegang tot alle content die ik heb ontwikkeld. Alle online programma’s geven een van a t/m z overzichtelijk stappenplan voor jou en jouw bedrijf, waardoor je precies weet (en voelt) wat je mag doen. Ik deel al mijn kennis met jou en ik leer jou hoe je vanuit je hart je bedrijf opzet en runt.

Online Academy
Deze Academy bestaat uit 7 stappenplannen (/online trainingen), zodat je stap voor stap gaat ondernemen.
Ieder systeem heeft een duidelijk en overzichtelijk sub-stappenplan.
Zodat ik jou stap voor stap, aan de hand leer hoe je alle onderdelen van ondernemen onder de knie krijgt.
Met als doel: vanuit rust en vrijheid ondernemen, met meer tijd en meer omzet. 

Stappenplan 1: Ondernemen vanuit je hart
Ik geloof niet zomaar in ondernemen, ik geloof in ondernemen vanuit je hart zodat je altijd blijft doen waar jij je goed bij voelt. In dit onderdeel leer ik jou hoe je onderneemt vanuit je hart. 

Stappenplan 2: Terug naar jezelf, jouw missie & doelgroep
Vanuit je hart ondernemen, dat is terug naar jezelf. Hierna kun je jouw missie sterker neerzetten en een doelgroep vaststellen die bij jou past en die je gemakkelijk aantrekt. Jouw doelgroep heeft heel veel keuze. In dit onderdeel leer je hoe je ervoor zorgt dat jouw doelgroep voor jou kiest en jij hierdoor meer omzet gaat behalen. Ik leer je ook een krachtige missie neer te zetten. 

Stappenplan 3: Jouw business model slim & winstgevend opzetten
Wanneer je met jouw bedrijf wilt groeien, is een strategisch plan essentieel omdat dit de basis is van jouw bedrijf. In dit onderdeel leer je hoe je dat doet zodat je meer vanuit rust gaat ondernemen en jouw doelen gemakkelijker behaalt.

Stappenplan 4: Marketingtools leren gebruiken & inzetten
Door een goed marketingsysteem te hebben zorg je dat je consistentie krijgt in jouw inkomen. In dit onderdeel leer je hoe je marketing tools goed toepast, waardoor jouw omzet op een consistente manier bij jou binnenkomt. Ook leer ik je hoe je een marketingkalender in maakt en inzet. 

Stappenplan 5: Zichtbaar zijn vanuit je hart
Niets is zo fijn wanneer klanten op een natuurlijke manier op je af komen, in plaats van dat je ze naar je toe moet trekken. In dit onderdeel leer je hoe je zichtbaar gaat zijn vanuit je hart en hierdoor onder de aandacht komt bij jou klanten en ze gemakkelijk aantrekt. 

Stappenplan 6: Een (Facebook) Community op- en uitbouwen
Waarom zijn sommige ondernemers zo succesvol? Ze hebben een Community! In dit onderdeel leer je van hoe je in simpele stappen een grote en actieve Facebook & Online Community opbouwt en uitbreidt, waarmee je meer klanten bereikt en op een natuurlijke manier zichtbaar bent. 

Stappenplan 7: In de media komen
Wanneer je in de media komt, ben je zichtbaar. Hiernaast wordt je gezien als expert en krijg je gratis bekendheid. In dit programma leer ik je hoe jij heel gemakkelijk in de media komt. In de media komen kan namelijk iedereen, je moet alleen de stappen weten en die ga ik jou leren. 

Toegang tot AL mijn online programma’s:

* Online training: Jouw misse & doelgroep t.w.v. €297
Trainingen over: vind & omschrijf je missie, vind & omschrijf je ideale doelgroep, de pijn van je klanten en de oplossing van je klanten.

* Online training: Ondernemen vanuit je hart t.w.v. €297
Trainingen over: wat heb jij hier te doen, wat wil je uitstralen naar je klanten, jouw zielsmissie, communicatie naar je ideale klanten en angsten doorbreken.

* Online training: Jouw Business Model t.w.v. €297
Trainingen over: de marketingkalender, doelen stellen, je low end, je middle end, je high end, een selling website die werkt, en van ‘uurtje-factuurtje’ naar slim ondernemen.

* Online training: Marketing tools t.w.v. €297
Trainingen over: Challenges, webinars, je mailinglijst opbouwen en gebruiken en Facebook marketing.

* Online training: Community Building t.w.v. €397
Trainingen over: hoe bouw je een Facebook Community op, hoe zorg je voor activiteit & betrokkenheid, hoe bouw je een eigen online Community op, verdienmodellen Community, hoe ga je om met negativiteit en hoe ben je de inspirator van je Community.

* Online training: Zichtbaarheid t.w.v. €297
Trainingen over: de angst voor zichtbaarheid doorbreken, story telling, zichtbaarheid met online marketingtools en zichtbaar zijn vanuit je hart.

* Online training: Media aandacht krijgen t.w.v. €297
Trainingen over: hoe kom je in de media, hoe bouw je een perslijst op, hoe schrijf je persberichten, genomineerd worden en media aandacht omzetten naar zichtbaarheid.

* Online training: Business Boost t.w.v. €297
Trainingen over: jouw doelgroep goed formuleren, wat heeft je doelgroep nodig, de strategie van je bedrijf, je website goed in elkaar zetten, je Facebook Community uitbreiden, adverteren op Facebook en media tips.

* Meditaties t.w.v. €347
Verschillende mediaties om jouw missie te ontdekken, weten wie jouw droomklant is, blokkades doorbreken, angsten ontdekken en meer. Iedere maand komen er nieuwe meditaties bij.

* Trainingsvideo: Vertrouwen laten winnen door angst
* Trainingsvideo: De wet van de aantrekkingskracht

TOTAAL MEER DAN 55 VIDEO’S & WERKBOEKEN
Bij alle online trainingen ontvang je werkboeken die jou richting, structuur en houvast geven.

Iedere maand een live online Masterclass over een nieuw onderwerp t.w.v. €149

Iedere tweede woensdag van de maand om 20.30 uur zal ik over een onderwerp wat interessant en inspirerend is voor jou een online Masterclass geven. Deze Masterclass worden live gegeven en zullen altijd beschikbaar bijlven in de Academy.
Ik ga je meer leren over o.a. je missie, de doelgroep, marketing tools, de marketingkalender, zichtbaarheid, media aandacht en meer. 

Een besloten Facebook Community met likeminded ondernemers t.w.v. onbetaalbaar

In deze warme Community kun jij jouw vragen stellen, om advies vragen, successen delen, masterminds en samenwerkingen starten.

Iedere maand live online je vragen aan mij stellen t.w.v. €149

Iedere laatste maandag van de maand om 20.30 uur is er een live online Question & Answer uur, waar jij persoonlijk aan mij jouw vragen kan stellen over (online) ondernemen. Deze worden allemaal opgenomen en geplaatst in de Academy. Kun je er niet bij zijn? Dan kun jij jouw vragen van tevoren gewoon naar mij mailen.

De waarde van de Online Academy is meer dan €3.500!

De waarde van deze Academy is duizenden euro’s! Dit ga ik jou niet vragen. Jij kunt op een laagdrempelige manier leren van al mijn kennis, mijn ervaring, mij lessen en mijn successen, waardoor jij succesvol kunt gaan online ondenemen.

Aisa Gorter
Startende ondernemer

Echt een aanrader!

“Ik heb veel geleerd, bijvoorbeeld om een marketingkalender te maken en wat is die handig om te hebben! Je weet precies wat je te doen hebt voor het hele jaar. Je leert veel over Social Media, bijvoorbeeld dat het handig is om een strategie te maken, zodat je je nooit hoeft af te vragen wat je nu weer moet gaan posten. Je leert stap voor stap hoe je een community opbouwt op Facebook en daarbuiten. Tevens leer je hoe je met angst voor zichtbaarheid om kunt gaan.

De Academy is heel overzichtelijk. Je ziet duidelijk welke video’s en documenten bij welke les horen. De opdrachten zijn helder en in de video’s is Myra prettig om naar te kijken en te luisteren. Myra legt alles goed uit. De lessen kan je in je eigen tempo volgen wat erg prettig. 

De meditatie over “wat je hier te doen hebt” vind ik enorm krachtig. Hierdoor kon ik bepalen welke diensten ik ga verkopen en wie mijn ideale klant is.”

“Door de lessen in jouw Academy zag ik dat we ‘maar wat aan het doen waren.’ Dank je wel voor de vele eye openers die ons hebben doen nadenken en we ons bedrijf beter op hebben kunnen zetten.”

Christel Vermeylen

“Myra heeft een bijzondere energie waarmee ze de groep begeleidt, wat de groep veel veiligheid geeft en de leerervaring des te dieper is.”

Ummuhan Eren

“Dat vind ik zo mooi aan jou. Dat je je hart volgt. Te gek!! Daarom ben jij ‘echt’ voor mij. Een aantrekkelijke leider. Een inspirerend voorbeeld. ‘Gewoon’ omdat je doet waar je je goed bij voelt. Je hebt maar 1 leven, live it! Top lieve Myra!!”
Cynthia Kloosterman

Online Academy

HALF JAAR ACADEMY

€750  nu €333*

* Voor de eerste 25 23 ondernemers (t/m 31 maart)

Of 6 termijnen van €130 nu €60

* 6 maanden toegang tot de Online Academy

* Meer dan 50 trainings video’s die je stap voor stap verder helpen

* Meer dan 50 concrete opdrachten die je de stappen laten uitvoeren

* Iedere maand een live online Masterclass van mij

* Iedere maand live online vragen aan mij stellen

* Een geheime Facebook groep met likeminded ondernemers

* STAP VOOR STAP LEREN HOE JE SUCCESVOL ONDERNEEMT VANUIT JE HART EN EEN GEWELDIGE COMMUNITY OPBOUWT!

HALF JAAR ACADEMY + 3 LIVE TRAININGEN

€1.750 nu €666

* Voor de eerste 25 23 ondernemers

(t/m 31 maart)

Of 6 termijnbetalingen €300 nu €120

* 3 live trainingen over missie & doelgroep, business model & marketing én community building (let op: Laatste live trainingen!)

* 6 maanden toegang tot de Online Academy

* Meer dan 50 trainings video’s die je stap voor stap verder helpen

* Meer dan 50 concrete opdrachten die je de stappen laten uitvoeren

* Iedere maand een live online Masterclass van mij

* Iedere maand live online vragen aan mij stellen

* Een geheime Facebook groep met likeminded ondernemers

* STAP VOOR STAP LEREN HOE JE SUCCESVOL ONDERNEEMT VANUIT JE HART EN EEN GEWELDIGE COMMUNITY OPBOUWT!

WE STARTEN OP 9 APRIL. DIT IS VOORLOPIG DE LAATSTE MOGELIJKHEID OM IN TE STROMEN IN DE ACADEMY. 

HALF JAAR ACADEMY

Of 6 termijnen van €130 nu €60

HALF JAAR ACADEMY + 3 LIVE TRAININGEN

6 termijnbetalingen €300 nu €120

Let op:

Heb jij een speciale kortingscode? Vul deze dan in in het betaalscherm (onder adresgegevens).  

Trainingsdata

Het eerste traject start eind maart. Dit zijn de data:

* Donderdag 22 maart: Doelgroep & Missie
* Donderdag 19 april: Business Model & Marketing (kalender)
* Donderdag 24 mei of 12 juli: Community (Facebook) Marketing & Zichtbaarheid
Goed om te weten: 
* De vermelde prijzen zijn exclusief BTW.
* Bij betaling in termijnen, verplicht je je deze 6 termijnen te betalen.
* Heb je een actiecode? Vul deze dan in bij de aanmelding.
* Lunch is exclusief tijdens trainingen.
* Door je aan te melden voor het programma maak je het commitment om je in te zetten voor jezelf en jouw business.
* Je realiseert je dat dit programma geen toverprogramma is en je zelf actie zult moeten ondernemen om resultaten te boeken.

“Meteen na de training ervaarde ik een rust. Ik had op de dag zelf mijn missie voor het eerst goed vormgegeven en uitgesproken. Uiteraard met hulp. De dag erna had ik het gevoel, nu komt het goed. Nu bijna een week later heb ik nog steeds het gevoel dat ik door de live trainingsdag een shift gemaakt heb. Het komt goed. Het is Goed. Ook het gevoel dat ik terug kan vallen op de goede energie en hulp van Myra geeft mij het vertrouwen in mijzelf dat ik eindelijk kan doorbreken met DAT wat ik te doen heb in dit leven, vanuit mijn Hart werken. Aan mijn missie werken. Myra is mijn coach en ik kan mij geen betere wensen.”

Herma Moolenaar

“Als startend ondernemen had ik te kampen met heel veel angsten, en ze zijn, bijna op magische wijze, grotendeels verdwenen.

Jouw training heeft mij de handvatten en de kracht gegeven om écht te gaan voor mijn missie, en die vooral helder voor ogen te hebben. 

Aan eenieder die dit leest: ik raad Myra van harte aan. Ze weet ondernemen vanuit je hart perfect in de praktijk te brengen, door de combinatie van business en spiritualiteit. Ze weet een goede sfeer neer te zetten, voor iedereen veilig.”

Daphne Tijsse

Wat een lieve vrouw. Echt ondernemen vanuit je hart.

Nu heb ik al een aantal jaren een goed lopend bedrijf. Ik twijfelde nog wat ik bij kon leren.
Tja heel veel dus. Myra gaf duidelijke tips en tools waar ik gelijk mee aan de slag kan. Ze laat je echt zien dat de sky de limit is. Als je maar elke keer de tijd neemt om terug te gaan naar je hart. Voelt het nog goed wat je doet
Ze leert je daarin om acties te ondernemen die niet ingewikkeld zijn maar wel doeltreffend.

Dus vanuit mijn hart bedankt.

Petra van Noort-van Riemsdijk

Tot ziens in de Online Academy

Ik kijk er heel erg naar uit om jou verder te mogen helpen met online ondernemen. Niet zomaar online ondernemen, maar ondernemen vanuit je hart. Ik beloof je dat je terecht komt in een warme Community waar je alles leert over online ondernemen.