Wil jij weten hoe je klanten aantrekt die bij jou passen? 

Ontvang gratis mijn online training

Zodat jij (meer) klanten aantrekt.

In deze gratis 3-delige online training, leer ik jou hoe je klanten aantrekt. Niet zomaar klanten, maar klanten die bij jou passen. Ik geloof er namelijk in dat jouw werk als ondernemer pas echt leuk is, wanneer jij met klanten werkt waar jij heel erg blij van wordt.

N

Hoe kom je erachter welke doelgroep bij mij past?

N

Wat heb jij nou eigenlijk echt te doen hier en hoe vertaal je dit naar je bedrijf?

N

Hoe formuleer je jouw doelgroep?

N

Welke doelgroep past bij jouw missie?

N

Hoe ga je vervolgens deze klanten dan ook echt aantrekken?

N

Hoe communiceer je naar jouw doelgroep?

Ik leer het jou gratis in deze online training

Ja, leer mij hoe ik (meer) klanten aantrek

Lucia Epskamp

Kunst en Energetisch Coach te Haarlem en Online

Wat Lucia van de training vond:

Terwijl ik luisterde naar je liefdevolle stem in de video en tegelijkertijd mee schreef, kwamen er allerlei duidelijke items naar boven die ik belangrijk vind t.a.v. mijn ideale klant. Fijn dat je verhaal zo helder is, zodat ik het heel praktisch kan vertalen naar mijn specifieke verhaal/ bedrijf/ doelgroep.

De training triggert bij mij ook het verlangen om mezelf en mijn bedrijf helemaal te laten ontvouwen. Het verlangen ook, om echt mijn kennis en passie groots te gaan leven voor zowel mij als de klanten met wie ik werk.

Super bedankt voor deze video traning en ik kan deze van harte aanbevelen aan andere vrouwen.

Hele hartelijke groet van Lucia Epskamp.?