Mirelle Valentijn

Liesbeth de Booij

“Al lang liep ik na te denken hoe ik een grotere groep klanten zou kunnen bereiken, zichtbaarder zou kunnen worden in mijn werk. Een community was al in me opgekomen maar ik had echt geen idee waar te beginnen. En toen zag ik opeens Myra voorbij komen op Facebook met haar community building training. Dat kon geen toeval zijn! Ik ben nogal een twijfelaar en doe dan vaak dingen niet maar dit keer had ik echt het gevoel dat het tijd was om door te pakken dus heb ik me aangemeld! 

Ik ben volle goede moed aan de training begonnen maar liep echt vast. Vooral door mijn eigen denkpatronen. Angst om te delen, blijven twijfelen of dit het wel is wat ik moet doen, hoe moet ik het doen, ben ik wel goed genoeg etc etc. En hoe krijg ik mezelf nou zover om in die warboel stappen te zetten!? Toen heb ik besloten om naast de online training, ook 1-op-1 met Myra te gaan werken. Ik wilde me niet weer door mijn angst en gepieker tegen laten houden.

En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ze heeft me geholpen om nog meer helder te krijgen wat ik wil doen/te doen heb, wie mijn ideale doelgroep is, waarom ik doe wat ik doe en ook heeft ze me heel erg geholpen meer structuur aan te brengen. Gewoon praktisch, welke stappen moet ik zetten en in welke volgorde. Ze heeft me ook heel duidelijk gemaakt dat ik dingen gewoon moet gaan doen. Het hoeft niet allemaal helemaal perfect te zijn voor je begint. Gewoon stapjes gaan zetten, hup in de actiemodus! 

Myra is daarnaast een heel lief warm open en positief persoon waardoor het voor mij makkelijk en veilig was om me open te stellen. En dat maakt het ook makkelijker om dingen snel helderder te krijgen.”

Esmee Aarbodem 

“Toen ik in contact kwam met Myra’s programma’s en coaching, wist ik direct dat zij mij kon helpen om me op persoonlijk en zakelijk vlak te laten groeien. Myra is warm, intelligent, kritisch, intuïtief en stelt precies de goede vragen. Door haar geweldige begeleiding heeft ze me stap voor stap geholpen om de angst die ik had, en die veel van ons hebben, rondom zichtbaarheid te doorbreken. Dit doet ze door haar grote expertise te koppelen aan gevoel en intuïtie. Zichtbaar zijn is nu niet eng meer, omdat ik weet dat ik kan vertrouwen op mijn missie, keuzes en uitvoering. Ik voel me nu heerlijk ontspannen, krachtig en gefocust in mijn werk.”

Noel Strakenbroek

 “Mijn VIP dag met Myra: buiten dat ik Myra een hele fijne toegankelijke mooie vrouw vindt ben ik ook nog eens onwijs gecharmeerd van haar talent als coach.

Ik heb met haar een VIP dag mogen beleven en bracht van te voren een vraag in waar ik zakelijk niet uitkwam. 
 
Ze nodigde mij uit op een heerlijke lokatie in Amsterdam (en dat is al een feestje op zich) en onder het genot van heerlijk eten en drinken hebben we gebrainstormd over mijn zakelijke issue. Al vragend en reflecterend bracht Myra me tot de kern en zag ik mijn eigen overtuiging en conditionering op dit stuk héél helder. 
 
Het gaf me zicht op de uitkomst en handvatten om, eenmaal thuis, nu ook écht door te pakken. 
Ik ben haar heel dankbaar dat ze de sluier op de overtuiging heeft weggehaald; ik kan nu mijn missie helderder zien! 
Dat gun ik iedereen.”


Floor Schuttevear 

Ilona Visker:

 

Marleen Bosch: 

“Ik heb de Community Building Challenge en Skype coaching met Myra gedaan en ik voel de energie altijd door mijn lijf bruisen als ik contact met haar heb gehad. Zo’n zin heb ik dan om meteen aan de slag te gaan met haar tips en de inzichten die ik heb gekregen!

Myra is een mooi mens, hardstikke betrokken, het enthousiasme straal van haar af en ze geeft zowel goede coaching op strategisch als praktisch niveau. Een absolute aanrader al je je Community op wilt bouwen. Bedankt Myra!”

Kim Oostveen:

“Lieve Myra, dankjewel voor het heldere coach-gesprek.
Wat je deed: je gaf ongezouten kritiek, eerlijk maar vooral ook betrokken. Wat ik heel fijn vond is dat je in de schoenen van mijn doelgroep van My Tree House (gescheiden ouders) ging staan en vanuit daar concrete suggesties deed. Wat wel en wat niet werkt. Met zelfs zinnen voor de site. ?

Wat het me opleverde: bevestiging dat wat ik doe, op de goede weg is. Less is more qua info geven. Duidelijke doelgroep en producten kiezen, en een lijn hierin aanbrengen. Schop onder mijn kont om het te doen. Dit werkt voor mij echt beter dan online oefeningen uitzetten, ik vind het fijn om het ‘samen erover nadenken en doen’ te ervaren en even echt te mogen focussen op mijn ding.” Fijn, dankjewel! 

Mangala CorbeekMangala Corbeek:

“Ik heb Myra ingehuurd, omdat ik ondersteuning wilde bij het goed neerzetten van mijn eigen HR adviesbureau. Ik merkte dat ik niet meer een goede focus had en mij meer moest specialiseren als professional en meer aandacht moest gaan geven aan marketing. Ik wilde  inzicht in hoe ik mijn business kon laten groeien vanuit een sales gerichte online benadering, waarbij ik wel authentiek zou blijven en waarbij ik mijzelf beter als merk kan neerzetten. Verder zocht ik advies op welke wijze ik de online marketing in mijn groei ambities kon meenemen.

Ik heb Myra leren kennen als een zeer toegankelijke en spontane vrouw, die in staat is om de juiste vragen te stellen, waardoor ik inzicht kreeg in mijn business. Zij gaf mij  inzicht, waardoor mijn denkwijze veranderende en ik out of de box kon denken. Myra is een professional die creatief is met een sterk salesgerichte mindset en een goede coach, die oprecht geniet van andere succesvolle ondernemers. Zij is iemand die je enthousiast maakt, met je meedenkt, inzicht geeft en leert denken als een doel en salesgerichte professional vanuit een persoonlijke en ook zakelijke benadering.

Myra heeft advies gegeven over hoe ik mijn sociale media kan inzetten als een sterk marketing instrument, zodat deze ook consistent is met mijn offline dienstverlening.

Ik zou Myra zeker aanraden bij ondernemers die erg goed zijn in hun vakgebied, maar wel ondersteuning en advies kunnen gebruiken om online marketing succesvol in te zetten.  De toegevoegde waarde van Myra is dat zij naast haar salesgerichte online expertise in staat is om te coachen en jou zelf laat nadenken om jouw business sterk in de markt te zetten. Myra geeft de tools, ze is iemand die zeer goed luistert en precies weet wat zij moet vragen om jou vooruit te helpen. Myra inspireert en is prettig in de samenwerking.

Ik zal zeker gebruik blijven maken van haar dienstverlening en zal haar zonder twijfel aanbevelen bij ondernemers die vooruit willen.”

Irene van GentIrene van Gent:

“Wow, dit mag na alle eerdere vier momenten van vandaag toegevoegd worden aan het lijstje!
Net een Skype-gesprek gehad met Myra De Wildt, die met me mee heeft gekeken naar mijn nieuwe site. En dat was echt super waardevol en een nieuwe bevestiging dat ik me helemaal mag richten op dat waar mijn hart ligt en dat ik alles loslaat wat daar NIETS mee te maken heeft. Lean ondernemen wordt het vanaf nu. Super spannend, maar alle focus daarop kan alleen maar zorgen voor een briljant resultaat!”

Dank Myra voor deze fijne inspiratie!

 

gonda-testimonialGonda Meurs:

“Bedankt voor ons verhelderend, leerzaam en leuk coachingsgesprek afgelopen week! Ik ben meteen aan de slag gegaan met een aantal tips van jou over mijn website en Facebook pagina. Het waren allemaal dingen die ik zelf nooit gezien zou hebben, simpelweg omdat ik daarvoor te veel ‘in’ mijn product zit. Jouw verfrissende blik was dus erg welkom! Heel erg bedankt hiervoor!!!”

 

 

 

martijn-van-tongerenMartijn van Tongeren: 

“Myra is ontzettend gepassioneerd en gooit letterlijk haar ziel en zaligheid in het ondernemen. Als ik Myra in 1 woord zou moeten omschrijven, zou dat het woord ‘betrokken’ zijn. Door deze betrokkenheid, gaat ze aan de slag alsof het haar eigen business zou zijn. Super!”