Dina van Dijk-Hakkert

Al langer was ik aan het worstelen met mijn doelgroep. Tot ik Myra op facebook voorbij zag komen. En intuïtief voelde ik dat zij me verder kon helpen. De online trainingen zijn duidelijke video’s met concrete opdrachten. Als je alles stap voor stap doorwerkt en uitvoert bouw je op een goede manier je bedrijf op. Je ervaart dat ze alles zelf heeft gedaan en meegemaakt. Haar expertise deelt ze op een plezierige manier. Dit wordt gekoppeld aan werken vanuit haar hart, je merkt dat aan haar betrokkenheid tijdens de trainingen en de manier waarop ze communiceert.

Bij de omschrijving en keuze van mijn doelgroep heeft ze me geholpen deze helder en duidelijk neer te zetten en geleerd ook hier echt naar mijn hart te luisteren. Vervolgens dit concreet uit te werken en stappen te gaan zetten door bijvoorbeeld een strategie te maken en een marketingkalender te gebruiken.

Bij het bouwen van een community is zichtbaarheid belangrijk en dat was voor mij iets wat ik moeilijk vindt. Ze heeft me door de training en de coaching geholpen hier anders naar te kijken en de angst te overwinnen. Ik mag, in vertrouwen op mijn eigen hart en gevoel, mijn potentiele klanten laten zien wie ik ben en wat ik doe.

Kortom de online trainingen in de Academy zijn heel waardevol en zeker aan te bevelen als je startende ondernemer bent. Ook als je al langer ondernemer bent kan Myra jouw en je bedrijf zeker op een hoger plan brengen. Mijn intuïtie om met Myra te gaan werken was goed!

Myra is een inspirerende en betrokken vrouw. Tijdens de persoonlijke coaching is ze betrokken en verplaatst ze zich in mijn situatie en doelgroep. Naast werken aan mijn bedrijf hebben we met name gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Door haar warme persoonlijkheid voelde ik me veilig en kon ik me open stellen. Hierdoor konden we snel tot de kern komen. Mijn blokkades en angsten werden aangepakt. Door vragen te stellen, te confronteren en eerlijk een spiegel voor te houden ontdekte ik waar ik tegen aan loop en wat mijn beperkende gedachten zijn. Daar kon ik mee aan de slag.

Ik zou Myra aanraden voor alle ondernemers die advies kunnen gebruiken bij het (online) ondernemen. Myra heeft de kennis en tools, bovendien luistert ze goed naar je en stelt ze de juiste vragen om jou verder te helpen. Last but not least is ze is een hele prettige vrouw om mee samen te werken en door gecoacht te worden.

Dank je wel Myra!

Christine Hemel

De dingen die Myra mij geleerd heeft in haar training en tijdens de live dagen heb ik gelijk toegepast, zoals het maken van een Facebookstrategie en marketingkalender. Het mooie is dat ik al gauw resultaat zag toen ik mijn kennis in mijn Facebookgroep Hooggevoelige Moeders en Kinderen deelde. Het aantal leden in deze groep verdubbelde binnen een paar maanden. Verder krijg ik mooie feedback. Ook hebben mensen zich aangemeld voor mijn online training Je hooggevoelige kind beter begrijpen en begeleiden. Ik heb zelf ervaren dat mijn bedrijf alleen kan groeien als ik groei als ondernemer. Dus wil je stappen zetten met je bedrijf, ondernemen vanuit je hart en je persoonlijk ontwikkelen? Dan moet je bij Myra zijn. Zij is heel deskundig op dit vlak. Je hoeft het niet alleen te doen. Gun jezelf dit cadeau, maar ook je bedrijf en daarmee de mensen die jij helpt.

Aisa Gorter

De online Community Building opleiding in de leeromgeving van Myra is overzichtelijk. Je ziet duidelijk welke filmpjes en documenten bij welke les horen. De opdrachten zijn helder en je kan altijd een vraag aan Myra stellen als iets niet duidelijk is.

In de filmpjes is Myra prettig om naar te kijken en te luisteren. Ze legt alles goed uit. De lessen kan je in je eigen tempo volgen wat erg prettig. Wanneer je na een tijdje iets wilt terugkijken of lezen kan dat, want de lessen blijven voor altijd beschikbaar.

Ik heb bijvoorbeeld geleerd om een marketingkalender te maken en wat is die handig om te hebben! Je weet precies wat je te doen hebt voor het hele jaar. Voor Social Media is het handig om een strategie te maken, zodat je je nooit hoeft af te vragen wat je nu weer moet gaan posten.  Je leert stap voor stap hoe je een community opbouwt op Facebook als daarbuiten. Tevens leer je hoe je met angst voor zichtbaarheid om kunt gaan.

De meditatie over “wat je hier te doen hebt” vind ik enorm krachtig. Hierdoor kon ik bepalen welke diensten ik ga verkopen en wie mijn ideale klant is.

Ik heb met veel plezier de opleiding gevolgd en ik kan het iedereen aanraden die worstelt met zijn onderneming of startende is.

Daphne Tijsse

Lieve Myra, ik mocht afgelopen woensdag bij een training van jou zijn, waarbij ik fantastisch inzichten heb opgedaan over het pad dat ik mag gaan bewandelen. Als startend ondernemen had ik te kampen met heel veel angsten, en ze zijn, bijna op magische wijze, grotendeels verdwenen.Het was woensdag dan ook een heel bijzondere dag, met allerlei soorten manen op één dag.

Jouw training heeft mij de handvatten en de kracht gegeven om écht te gaan voor mijn missie, en die vooral helder voor ogen te hebben. Verder heb ik een onverwacht talent van mezelf ontdekt, namelijk dat ik in staat ben om heel goed de vertaalslag te maken van binnen naar buiten bij anderen, m.a.w. hun te helpen bij het formuleren van hun missie.

Aan eenieder die dit leest: ik raad Myra van harte aan. Ze weet ondernemen vanuit je hart perfect in de praktijk te brengen, door de combinatie van business en spiritualiteit. Ze weet een goede sfeer neer te zetten, voor iedereen veilig.Ik heb nog geen ervaring met haar langere trajecten, maar ze heeft bij mij heel veel vertrouwen gewekt.

Dankjewel, Myra!

 

Herma Molenaar

Vorige week woensdag heb ik een training van Myra gevolgd. Meteen de dag erna ervaarde ik een rust. Ik had op de dag zelf mijn missie voor het eerst goed vormgegeven en uitgesproken. Uiteraard met hulp. De dag erna had ik het gevoel, nu komt het goed. Nu bijna een week later heb ik nog steeds het gevoel dat ik door de live trainingsdag een shift gemaakt heb. Het komt goed. Het is Goed. Ook het gevoel dat ik terug kan vallen op de goede energie en hulp van Myra geeft mij het vertrouwen in mijzelf dat ik eindelijk kan doorbreken met DAT wat ik te doen heb in dit leven, vanuit mijn Hart werken. Aan mijn missie werken. Myra is mijn coach en ik kan mij geen betere wensen. 

Mirelle Valentijn


 

Liesbeth de Booij
“Al lang liep ik na te denken hoe ik een grotere groep klanten zou kunnen bereiken, zichtbaarder zou kunnen worden in mijn werk. Een community was al in me opgekomen maar ik had echt geen idee waar te beginnen. En toen zag ik opeens Myra voorbij komen op Facebook met haar community building training. Dat kon geen toeval zijn! Ik ben nogal een twijfelaar en doe dan vaak dingen niet maar dit keer had ik echt het gevoel dat het tijd was om door te pakken dus heb ik me aangemeld! 

Ik ben volle goede moed aan de training begonnen maar liep echt vast. Vooral door mijn eigen denkpatronen. Angst om te delen, blijven twijfelen of dit het wel is wat ik moet doen, hoe moet ik het doen, ben ik wel goed genoeg etc etc. En hoe krijg ik mezelf nou zover om in die warboel stappen te zetten!? Toen heb ik besloten om naast de online training, ook 1-op-1 met Myra te gaan werken. Ik wilde me niet weer door mijn angst en gepieker tegen laten houden.

En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ze heeft me geholpen om nog meer helder te krijgen wat ik wil doen/te doen heb, wie mijn ideale doelgroep is, waarom ik doe wat ik doe en ook heeft ze me heel erg geholpen meer structuur aan te brengen. Gewoon praktisch, welke stappen moet ik zetten en in welke volgorde. Ze heeft me ook heel duidelijk gemaakt dat ik dingen gewoon moet gaan doen. Het hoeft niet allemaal helemaal perfect te zijn voor je begint. Gewoon stapjes gaan zetten, hup in de actiemodus! 

Myra is daarnaast een heel lief warm open en positief persoon waardoor het voor mij makkelijk en veilig was om me open te stellen. En dat maakt het ook makkelijker om dingen snel helderder te krijgen.”

 

Esmee Aarbodem 
“Toen ik in contact kwam met Myra’s programma’s en coaching, wist ik direct dat zij mij kon helpen om me op persoonlijk en zakelijk vlak te laten groeien. Myra is warm, intelligent, kritisch, intuïtief en stelt precies de goede vragen. Door haar geweldige begeleiding heeft ze me stap voor stap geholpen om de angst die ik had, en die veel van ons hebben, rondom zichtbaarheid te doorbreken. Dit doet ze door haar grote expertise te koppelen aan gevoel en intuïtie. Zichtbaar zijn is nu niet eng meer, omdat ik weet dat ik kan vertrouwen op mijn missie, keuzes en uitvoering. Ik voel me nu heerlijk ontspannen, krachtig en gefocust in mijn werk.”

Noel Strakenbroek
 “Mijn VIP dag met Myra: buiten dat ik Myra een hele fijne toegankelijke mooie vrouw vindt ben ik ook nog eens onwijs gecharmeerd van haar talent als coach.

Ik heb met haar een VIP dag mogen beleven en bracht van te voren een vraag in waar ik zakelijk niet uitkwam.

Ze nodigde mij uit op een heerlijke lokatie in Amsterdam (en dat is al een feestje op zich) en onder het genot van heerlijk eten en drinken hebben we gebrainstormd over mijn zakelijke issue. Al vragend en reflecterend bracht Myra me tot de kern en zag ik mijn eigen overtuiging en conditionering op dit stuk héél helder. 

Het gaf me zicht op de uitkomst en handvatten om, eenmaal thuis, nu ook écht door te pakken. Ik ben haar heel dankbaar dat ze de sluier op de overtuiging heeft weggehaald; ik kan nu mijn missie helderder zien!  Dat gun ik iedereen.”

Floor Schuttevear 

 

 

Ilona Visker:

 

 

 

 

Marleen Bosch: 

“Ik heb de Community Building Challenge en Skype coaching met Myra gedaan en ik voel de energie altijd door mijn lijf bruisen als ik contact met haar heb gehad. Zo’n zin heb ik dan om meteen aan de slag te gaan met haar tips en de inzichten die ik heb gekregen!

Myra is een mooi mens, hardstikke betrokken, het enthousiasme straal van haar af en ze geeft zowel goede coaching op strategisch als praktisch niveau. Een absolute aanrader al je je Community op wilt bouwen. Bedankt Myra!”

 

Kim Oostveen:

“Lieve Myra, dankjewel voor het heldere coach-gesprek.
Wat je deed: je gaf ongezouten kritiek, eerlijk maar vooral ook betrokken. Wat ik heel fijn vond is dat je in de schoenen van mijn doelgroep van My Tree House (gescheiden ouders) ging staan en vanuit daar concrete suggesties deed. Wat wel en wat niet werkt. Met zelfs zinnen voor de site. ?

Wat het me opleverde: bevestiging dat wat ik doe, op de goede weg is. Less is more qua info geven. Duidelijke doelgroep en producten kiezen, en een lijn hierin aanbrengen. Schop onder mijn kont om het te doen. Dit werkt voor mij echt beter dan online oefeningen uitzetten, ik vind het fijn om het ‘samen erover nadenken en doen’ te ervaren en even echt te mogen focussen op mijn ding.” Fijn, dankjewel! 

Mangala Corbeek:

“Ik heb Myra ingehuurd, omdat ik ondersteuning wilde bij het goed neerzetten van mijn eigen HR adviesbureau. Ik merkte dat ik niet meer een goede focus had en mij meer moest specialiseren als professional en meer aandacht moest gaan geven aan marketing. Ik wilde  inzicht in hoe ik mijn business kon laten groeien vanuit een sales gerichte online benadering, waarbij ik wel authentiek zou blijven en waarbij ik mijzelf beter als merk kan neerzetten. Verder zocht ik advies op welke wijze ik de online marketing in mijn groei ambities kon meenemen.

Ik heb Myra leren kennen als een zeer toegankelijke en spontane vrouw, die in staat is om de juiste vragen te stellen, waardoor ik inzicht kreeg in mijn business. Zij gaf mij  inzicht, waardoor mijn denkwijze veranderende en ik out of de box kon denken. Myra is een professional die creatief is met een sterk salesgerichte mindset en een goede coach, die oprecht geniet van andere succesvolle ondernemers. Zij is iemand die je enthousiast maakt, met je meedenkt, inzicht geeft en leert denken als een doel en salesgerichte professional vanuit een persoonlijke en ook zakelijke benadering.

Myra heeft advies gegeven over hoe ik mijn sociale media kan inzetten als een sterk marketing instrument, zodat deze ook consistent is met mijn offline dienstverlening.

Ik zou Myra zeker aanraden bij ondernemers die erg goed zijn in hun vakgebied, maar wel ondersteuning en advies kunnen gebruiken om online marketing succesvol in te zetten.  De toegevoegde waarde van Myra is dat zij naast haar salesgerichte online expertise in staat is om te coachen en jou zelf laat nadenken om jouw business sterk in de markt te zetten. Myra geeft de tools, ze is iemand die zeer goed luistert en precies weet wat zij moet vragen om jou vooruit te helpen. Myra inspireert en is prettig in de samenwerking.

Ik zal zeker gebruik blijven maken van haar dienstverlening en zal haar zonder twijfel aanbevelen bij ondernemers die vooruit willen.”

Irene van Gent:

“Wow, dit mag na alle eerdere vier momenten van vandaag toegevoegd worden aan het lijstje!
Net een Skype-gesprek gehad met Myra De Wildt, die met me mee heeft gekeken naar mijn nieuwe site. En dat was echt super waardevol en een nieuwe bevestiging dat ik me helemaal mag richten op dat waar mijn hart ligt en dat ik alles loslaat wat daar NIETS mee te maken heeft. Lean ondernemen wordt het vanaf nu. Super spannend, maar alle focus daarop kan alleen maar zorgen voor een briljant resultaat!”

 

Dank Myra voor deze fijne inspiratie!

 

Gonda Meurs:

“Bedankt voor ons verhelderend, leerzaam en leuk coachingsgesprek afgelopen week! Ik ben meteen aan de slag gegaan met een aantal tips van jou over mijn website en Facebook pagina. Het waren allemaal dingen die ik zelf nooit gezien zou hebben, simpelweg omdat ik daarvoor te veel ‘in’ mijn product zit. Jouw verfrissende blik was dus erg welkom! Heel erg bedankt hiervoor!!!”

 

Martijn van Tongeren: 

“Myra is ontzettend gepassioneerd en gooit letterlijk haar ziel en zaligheid in het ondernemen. Als ik Myra in 1 woord zou moeten omschrijven, zou dat het woord ‘betrokken’ zijn. Door deze betrokkenheid, gaat ze aan de slag alsof het haar eigen business zou zijn. Super!”